Natursnedkere siden 1999

Hos Falke Granit & Natursten beskæftiger vi os med natursten i alle afskygninger. Vi er eksperter i natursten og vi har mere end 20 års erfaring som producent, leverandør og rådgiver i hele Skandinavien.

bordplade til badeværelsesmøbel
vores eget værksted i Hillerød hvor bordplader bliver skåret på mål

Produktion og værksted

Falke Granit & Natursten er en produktionsvirksomhed. Det betyder at vi producerer alting selv. Vi har eget stenværksted hvor vi har en sav til at skære alle vores stenplader til på mål og derudover har vi den nyeste CNC maskine på markedet som kan lave de vildeste detaljer i sten.

Vi laver special løsninger efter dine behov. Vi har et kæmpe stort lager af stenplader på ca. 10.000 m2 som du kan vælge ud fra og vi får kontinuerligt nye plader hjem.

Materialer fra hele verden

Vores sortiment er kæmpe stort og breder sig over alverdens marmor, granit, sandsten, lavasten og skifer i et væld af nuancer og teksturer. Vi forhandler den transparente natursten onyx og de kendte kompositsten Silestone, Dekton og Terrazzo.

Yderligere forhandler vi SlateLite og Earth Anatomy - det nyeste indenfor naturstensverdenen - som er sten finer. Vi holder os konstant opdateret indenfor vores felt og følger med i omverdenens udvikling både indenfor trends og produkter samt nye produktionsteknikker.

naturstensbordplade