Trapper

Når I skal i gang med at lave et nyt indgangsparti til jeres hjem eller en ny indgang til haven eller forbindelsen mellem 1. og 2. sal så er det værd at overveje slidstyrke og holdbarhed. Med en trappe lavet af massiv sten, i f.eks. granit eller marmor, får I en trappebeklædning som giver jer en tidløs og smuk løsning som er holdbar.

I kan vælge mellem et kæmpe udvalg af natursten til trapper ude og inde. Marmor, Granit, Silestone, Dekton, Travertin / Kalksten, Skifer og Terrazzo - Alle natursten er super anvendelige til trapper udendørs og indendørs.

Udenfor

Der er et væld af muligheder når I skal i gang med at lave en trappe udenfor. Med natursten kan I lave trapper hvor som helst som er holdbare og slidstærke. I kan lave en trappe lige hvor I ønsker, f.eks. ned til haven, til indgangspartiet eller op til terrassen.

En anden god ting ved at lave din trappe i natursten er at den bliver let at vedligeholde. Hvis I f.eks. laver en massiv trappe i granit udenfor kræver den ingen form for vedligeholdelse og den er skridsikker, såfremt I vælger fliser med en jetbrændt overflade. Derudover vil den holde flere hundrede år.

Indenfor

Når man laver trapper indenfor er det mest almindelig at lave trappen i træ, men det behøves den ikke at være lavet af, og en trappe i natursten behøver ikke at være en lang slyngende marmortrappe. I kan få den smukkeste trappe i granit, i samme størrelse og udformning som den i træ, som passer til jeres hus. Derudover får I en masse fordele ved at vælge natursten. Længere holdbarhed, den får ikke slidmærker fra hyppig brug, den er lettere at rengøre og holder farven. Til trappen indenfor er det kun fantasien der sætter grænser.

Vedligeholdelse af trapper i natursten

Alle indendørs trapper i natursten skal overfladebehandles i løbet af dets levetid. Overfladebehandler I korrekt, bliver den efterfølgende vedligeholdelse minimal og trappen bliver meget nem at renholde. Det er en meget enkel proces, som kun skal gentages efter 10 - 15 år på alm. stuearealer og lidt oftere på mere belastede gulvarealer f.eks. i entréen.

Specifikt skal Travertin og Marmor ALTID overfladebehandles før ibrugtagning. Hos Falke Granit & Natursten kan vi rådgive jer omkring de forskellige behandlingsmuligheder.

Massive trappetrin i granit til udendørs

Massive trappetrin er en tidsløs løsning hvor kun fantasien sætter grænser for design og arkitektur. Massive trappetrin vælges oftest fordi det er en løsning der ikke behøver vedligeholdelse. Det er det mest solide og sikre I nogensinde vil få. Når I vælger en massiv trappe i granit får I en fantastisk slidstærk og hårdfør trappe - idet granit har nogle særlige egenskaber, der gør stenen særdeles velegnet til trapper. Granit tåler alt hvad moder natur sender ned og holder til dagligdagens ind- og udgang af huset. Det er praktisk talt uforgængeligt....

Granit fås med en skridsikker overflade

Når I køber en massiv granit trappe hos os får I den med en jetbrændt overflade, også kaldt ”brændt” eller ”flammebrændt”, som gør trappen skridsikker. Granit er særdeles velegnet udendørs fordi det ikke bliver påvirket af klima eller af sur regn.

Vi tilbyder flere forskellige standardløsninger på trin, ½-cirkler osv. Finder I ikke en løsning der passer til jeres projekt, så kan vi tilskære standardløsningerne i vores produktion. Går I med et helt specielt projekt, giver vi gerne råd og vejledning samt et fast tilbud til en favorabel pris.

Trappeplader i granit til udendørs

Er I træt af frostsprængte fuger og ønsker I en unik designet trappe til jeres hus, så er trappeplader i granit det I søger.
Trappeplader er en god idé til:

  • en eksisterende trappe der trænger til at blive renoveret
  • den nye trappe hvor I ønsker en langtidsholdbar løsning

Fordelen ved trappeplader er, at I undgår frostsprængte fuger som med tiden opstår med trappefliser.

Trappepladerne i granit fås ligesom trappetrinnene i granit med en jetbrændt overflade, som gør dem skridsikre. Pladerne har ligeledes de samme funktioner, når det kommer til vejr påvirkning.

Granittrappe indendørs

Indendørstrapper laves ofte i træ, men hvorfor ikke gøre noget anderledes, og vælge en trappe i natursten. Det behøver jo ikke være en tung og kluntet trappe. I kan få den smukkeste trappe i granit, i nøjagtig det design i drømmer om. Den kan laves i nøjagtige mål, så den passer ind hos jer.

Derudover har granit en masse fordele:

  • længere holdbarhed
  • får ikke slidmærker fra hyppig brug
  • let at rengøre
  • holder farven

Granit er undervurderet for sine applikationer i hjemmet og dens skønhed. Granit har dybde i farven, glimmer, styrke og intet erstatter den ægte vare. Granit er slidstærkt, hårdt og næsten umuligt at ridse. Det tåler næsten alle former for dagligdags rengøringsmidler (syre og base). Granit er et 100 % naturprodukt.

Granit fås med en masse forskellige overflader:

  • Poleret: Blank og spejlende. En elegant og en meget vedligeholdelsesvenlig overflade, som er nem at rengøre og smudsafvisende.
  • Matslebet: Helt jævn og glat overflade, ikke blank og spejlende.
  • Reptil: Struktur som en reptil - blød og behagelig at røre ved. Kan med fordel anvendes hvor man ønsker en rustik og rengøringsvenlig overflade.