Bordplader

Køkkenbordplader i højeste kvalitet

Køkkenbordpladen er en central del af køkkenet og kan ændre udtrykket i rummet radikalt, alt efter hvilken bordplade I vælger. Hos Falke Granit & Natursten har vi over 1500 unikke naturstensplader på lager, som I kan vælge imellem. Vi importerer hele tiden nye råplader direkte fra brud over hele verden. Vi kombinerer den nyeste teknologi indenfor opmåling og produktion med klassisk håndværk, og opnår derfor ALTID det bedste resultat.

Valget af køkkenbordplade er en stor beslutning. Vælger I den rigtige til at begynde med, er der ikke langt til en lykkelig slutning. Vi gør vores for at få jer dertil, og vi er derfor altid klar med råd og vejledning omkring natursten til jeres behov.

Hvorfor vælge køkkenbordplade i natursten?


Begrebet natursten dækker over forskellige stentyper herunder granit, marmor, skifer og lava som alle er velegnet til køkkenbordet. Ligeledes forhandler vi de kendte mærker Silestone og Dekton, som også er ideel til køkkenbordeplade.

Hos os har I mulighed for, at udvælge lige netop den natursten med de farver og unikke åretegninger I vil have i jeres køkken.

- I får et køkken der både er praktisk og smuk
- I får et køkken med komfort i højsæde
- I får et levende materiale som kan gøre jeres køkken unikt
- I elsker den historie naturen fortæller i stenen

Bordplade i Corian - bordplade med enestående holdbarhed


Med Corian® kender mulighederne ingen grænser. Du kan derfor få eksklusive bordplader, kogeøer og vindueskarme i præcis den form og det design, du drømmer om. Helt uden synlige samlinger. Corian unikke formbarhed gør det endvidere muligt at få din køkkenvask skabt i samme materiale, så vask og plade flyder sammen i en harmonisk helhed.

Elegant marmor


Marmor give forskellige indtryk afhængigt af stilarten du indretter med. Marmor er lavet af kalksten så kompakt at det skaber krystaller. Som et resultat er det et rigtig stærkt, solidt og slidstærkt materiale. Farven afhænger af formationen og strukturen. Fra hvid til rosa kan du finde et stort udvalg af forskellige farver. Farven vil ændre den effekt, dine borde har på indretningen, så det er vigtigt at vælge den rigtige type marmor til dine borde. Få et gratis og uforpligtende besøg af vores stenekspert med materialeprøver, professionel rådgivning, opmåling samt prisberegning.

Dekton bordplade til køkken og bad perfekt til hverdagsbrug


Dekton® er den mest ridsefaste overflade på markedet og har en række egenskaber, der gør den unik til indendørs brug, men takket være dens modstandsdygtighed overfor solens stråler er den også perfekt til udendørs overflader, så det er et fremragende, alsidigt materiale. Dekton tilbyder mere end 40 farver og formater, som du vil elske.

Hvorfor vælge en bordplade i Silestone?


Silestone er et langsigtet produkt for dem, der ønsker at gøre deres køkken eller badeværelse til et unikt område. Det giver større potentiale til installation i ét stykke uden skæring, uden led og uden grænser. Det har tiltrækningen af en fuldstændig ensartet overflade, som passer perfekt ind i de forskellige designstile. Silestone er meget resistent overfor ridser og indtrængen af væsker og er derfor meget vedligeholdes fri. Vores konsulenter hjælper dig med at planlægge, tegne og levere din ordre.

Praktisk, ridsefast bordplade i porcelæn


Udover at være praktisk er en bordplade i porcelæn yderst moderne, og den tilfører rummet et eksklusivt touch. Du kan få den i flere smukke nuancer med et flot spil. Porcelæn giver et smukt og eksklusivt look. Det er ridsefast, varmeresistent og har en meget høj brudstyrke. Keramik er sand, feldspat, ler og naturlige farvepigmenter, der presses og bages ved temperatur på ca. 800 grader celsius. Overfladen er derved lukket og kræver minimal vedligeholdelse.

Få korrekt vejledning når du skal vælge køkkenbordplade


Vi har gennem tiden produceret og leveret mange køkkenbordplader, og derfor også erhvervet os stor erfaring indenfor området.

For at få den bedste oplevelse og fremtidige fornøjelse af din køkkenbordplade er det altafgørende at du får den korrekte rådgivning. Både hvad angår valget af materiale, men ligeså vigtigt er det at blive oplyst om den korrekte behandling og pleje af netop DIN køkkenbordplade før ibrugtagning og efterfølgende vedligehold. Så kan din bordplade nemlig holde i mange år frem.

Alle natursten har deres fordele og ulemper og derfor er det vigtigt at vælge lige netop det materiale som passer til din familie, jeres temperament og jeres vaner i køkkenet. Så kom forbi og få en god snak med vores fagfolk før du beslutter dig for din nye køkkenbordplade.