Sten til brændeovn og pejs

Foran åben pejs


Pejsebeklædning er nu den generelle betegnelse for pejsehylde, pejsefront og andet tilbehør til en pejs, men det gør den ikke kedelig. Tværtimod. Pejsebeklædningen kan være det mest dekorative og kunstneriske træk ved et rum og med et moderne og sofistkeret udseende i natursten, bliver den til hjemmets fokuspunkt.

Lukket brændeovn


Vi har gulvplader til brændeovn til ethvert hjem. Vi har et stort udvalg af færdige gulvplader i standard størrelser til brændeovn. 2 cm tykke med eksklusive affasninger på alle kanter.

Eller under åben himmel


Mangler din have et hyggeligt og varmt hjørne? Så er du landet på den rigtige side! Vi har komplette løsninger til bålstedet i sten til din have.

Vi kan lave en naturstensløsning som passer lige til dig og din have. Du kan få alt i sten til at lave et fantastisk bålsted i din have. Vi har et kæmpe udvalg af belægningssten i granit og natursten som kan skabe den perfekte ramme omkring din bålplads.

Gulvplader til brændeovn

Gulvplader i sten til brændeovn kommer i mange forskellige størrelser, stentyper og farver. Samt i buet, rund eller dråbe form.

  • granit, marmor, skifer
  • sort, grå, grøn, rød
  • sleben, poleret, rug

Vi har et stort udvalg af færdige gulvplader i standard størrelser til brændeovn. De er 2 cm tykke med eksklusive affasninger på alle kanter.

Kunne du tænke dig en gulvplade i en anden størrelse og stentype til din brændeovn så kontakt os på mail falkegranit@falkegranit.dk.

Kamin front

Kaminhylde eller kaminfront, også kendt som pejsebeklædning, opstod i middelalderen som en ramme omkring ildstedet for at opfange røgen fra ildstedet. Udtrykket har siden udviklet sig til at omfatte de dekorative rammer omkring pejsen, som kan omfatte detaljerede designs, der strækker sig til loftet. I takt med at antallet af pejse er blevet mindre, og moderne metoder til opvarmning er blevet introduceret, er dets kunstneriske såvel som dens praktiske betydning blevet mindre.

Pejsebeklædning er nu den generelle betegnelse for kaminhylde, kaminfront og andet tilbehør til en pejs, men det gør den ikke kedelig. Tværtimod. I mange århundreder var pejsebeklædningen det mest dekorative og mest kunstneriske træk ved et rum. Det kan den blive igen, men med et moderne og sofistkeret træk, som gør den til hjemmets fokuspunkt.

Hos Falke Granit & Natursten kan vi lave en kamin front som passer lige til dig og dit hjem. Gammeldags og dekorativ eller moderne og sofistikeret - vi har et væld af designs og stentyper.

Vægpaneler til brændeovn

Hos os kan du få vægpaneler bagved din brændeovn i ægte natursten. Giv din brændeovn en ny kulisse af rå natursten og lav dit brændeovns hjørne om til stuens hyggeområde. Vi kan lave en naturstensløsning som passer lige til jer, jeres brændeovn og jeres hjem. Moderne og unikt. I et væld af designs og typer af vægpaneler.

Vægpaneler er meget enkle at sætte op og de fleste kan gøre det selv. Fordelen ved vægpaneler i sten er, at man ikke skal fuge efter opsætning.